MENIU

Oferta Vola.ro. Reduceri la vacanțe în Londra

Cei care vor să se relaxeze în Londra în următoarea perioadă au câteva oferte atractive pe cea mai mare agenție online de turism, Vola.ro. 

Agenția online de turism Vola.ro anunță o serie de reduceri la mai multe city break-uri. Cei care vor să ajungă în Londra au la dispoziție reduceri de până la 17%. Întreaga ofertă e - AICI. 

De exemplu, aveți o ofertă la Hotel Queens Park, foarte aproape de centrul Londrei. Cladirea cu arhitectura victoriana si cu un decor interior simplu este pozitionata in apropierea Hyde Park, Kensington Gardens si statiile de metrou Queensway si Bayswater.

Restaurantul proaspat renovat este localizat la parter oferind o priveliste minunata prin ferestrele mari in stil victorian, iar meniul acestuia cuprinde preparate internationale. Pe lângă cazare, în preț sunt incluse și biletele de avion dus-întors. Mai multe detalii și alte oferte Vola.ro găsiți - AICI.

Ce poți face în Londra, potrivit recomandărilor Vola.ro

Odata ce ati ajuns intr-un City Break la Londra, nu trebuie sa ratati frumoasele palate ale Regatului Unit. Permisul pentru intrari este valabil pentru o vizita in fiecare dintre ele. Turnul din Londra sau Turnul Alb este cea mai veche constructie a Londrei. A fost pe rand fortareata, resedinta regala, gradina zoologica, insa faima si-a castigat-o ca inchisoare. In Turnul Londrei, folosit ca inchisoare, si-au pierdut viața arhiepiscopul de Canterbury, Thomas Becket si tot aici a avut loc si executia Annei Boleyn, a doua sotie a regelui Henric al VIII-lea.

Nu ratati istoria fabuloasa a Turnului Alb! Palatul Hampton este o constructie maiestuoasa care a fost terminata de regele Henry al VIII-lea, 5 dintre nevestele sale fiind aici oaspeti de seama. Palatul Kengiston este resedinta familiei regale britanice incepand cu secolul al XVII-lea. In 1981, doua apartamente au fost combinate pentru a crea un mediu placut proaspetei familii de la acea vreme Printul si Printesa de Wales, Charles si Diana, iar după divortul acestora a ramas resedinta Dianei pana la moartea sa, in 1997.

Va recomandam intr-un City Break la Londra sa cunoasteti orasul de la inaltimea autobuzelor duble-decker, mai ales ca puteti oricand sa coboriti in statiile de pe traseu sau sa parcurgeti turul complet. Biletul include gratuit si 3 tururi de mers pe jos: schimbarea garzilor, un tur rock'n roll, urmarind istoria formatiilor Beatles, Rolling Stones si a celebrului cantaret britanic David Bowie si un tur pe urmele celui mai faimos criminal in serie din lume, Jack Spintecatorul. Veti beneficia gratuit si de un bonus: tur de croaziera Hop On Hop Off pe raul Tamisa. Pretul porneste de la 40 euro/ persoana, iar valabilitatea biletului este de 24 de ore.