MENIU

Oferta Vola.ro. Reduceri de până la 40% la vacanțe în Veneția

Venetia

Cei care vor să vadă Veneția în perioada următoare au câteva oferte atractive de la agenția online de turism Vola.ro. 

Cea mai mare agenția online de turism, Vola.ro, anunță oferte atractive la vacanțe în Veneția. Întreaga ofertă o găsiți - AICI.  

De exemplu, la un pachet de 3 nopți de cazare, cu biletele de avion incluse, aveți o reducere de 40%. Mai multe detalii găsiți - AICI.

Cazare este la Hotelul Aaron. Este pozitionat ideal, la cateva minute distanta de Venetia, la care se poate ajunge cu trenul sau cu autobuzul, in 8, respectiv 12 minute, statia Mestre fiind in apropiere. Hotelul dispune de facilitati moderne precum internet gratuit, aer conditionat sau parcare privata, contra cost.

Personalul hotelului se poate ocupa si de informarea turistilor cu privire la frumusetile Venetiei si ajuta cu harti sau brosuri in acest sens. Totodata, ofera servicii de depozitarea bagajelor si de fax sau fotocopiere documente. La mica distanta se gasesc si supermarketuri, baruri si restaurante. Detalii găsiți - AICI

Ce poți face în Veneția, potrivit Vola.ro

Potrivit Vola.ro, city break-ul la Venetia nu ar fi complet fara o vizita la palatul conceput in stil renascentist, Palatul Dogilor, aflat imediat langa Bazilica San Marco. Este un exemplu de arhitectura gotica venetiana si de-a lungul timpului a servit ca Senat, centru administrativ, tribunal si inchisoare pana in 1797.

Decoratiunile palatului sunt impresionante, cu sculpturi ale unor animale, flori si reprezentari ale lunilor anului sau scene si personaje biblice: Judecata lui Solomon, Noah, Adam si Eva sau Arhanghelul Gabriel. Interiorul sau este un muzeu ce gazduieste picturile artistilor venetieni Tintoretto si El Verones.

Biletul pentru Palat este inclus in pretul turului si va permite intrarea fara a astepta la coada. Palatul poate fi vizitat in aproximativ 1 ora, iar pretul porneste de la 30 euro/ persoana, spune Vola.ro.

Cei de la Vola.ro mai spun că cel mai bun mod de a aprecia frumusetea si unicitatea unui oras construit pe apa este de a-l explora cu barca. Plimbandu-va pe Marele Canal din Venetia si pe canalele minore, veti descoperii palate splendide, biserici minunate, cele 400 de poduri ale orasului, Piata San Marco, Bazilica San Marco si Palatul Dogilor. Turul pe Marele Canal aduce magia Venetiei si este ideal pentru fotografii memorabile. Spre deosebire de o plimbare cu gondola, acest tur pe Grand Canal cu barca va duce prin mai multe zone ale orasului, pentru o cunoastere profunda a Venetiei, „Orasul plutitor”.