MENIU

Oferta Vola.ro. Cât costă o vacanță la Roma

Fontana di Trevi este în pericol din cauza infiltraţiilor

Cei care vor să călătorească la Roma în următoarea perioadă au la dispoziție câteva oferte foarte atractive de la Vola.ro, cea mai mare agenție de turism online. 

Dacă vreți să ajungeți la Roma în perioadă următoare, Vola.ro are câteva oferte atractive în această periodă, cu reduceri de prețuri de până la 26%. Întreaga ofertă o găsiți - AICI. 

Puteți alege, de exemplu, Hotel Giotto. Aflat in vecinatatea Vaticanului si a statiei de metrou Battistini, hotelul cu mobilier clasic se bucura de localizarea intr-un cartier linistit al Romei de la ferestrele caruia se poate observa Catedrala Sf. Petru. Gradina este un loc perfect de relaxare pentru turisti, dar si pentru a degusta bauturi sau felurile de mancare. Restaurantul a la carte este ideal pentru turistii care doresc sa guste din preparatele italienesti clasice. Parcarea, cat si internetul wireless sunt oferite gratuit pe suprafata hotelului. În pachet sunt 2 nopți de cazare și bilete de avion dus-întors. Detalii - AICI. 

Ce trebuie să vizitați neapăra la Roma, potrivit Vola.ro

Calca pe urmele gladiatorilor Romei, admirand Colosseum-ul. Cel mai impresionant monument al Romei nu trebuie ratat sub nicio forma. Plimba-te prin locul unde odinioara se luptau cei mai curajosi gladiatori ai Romei si admira aceasta constructie magnifica.

Un city-break la Roma e incomplet fara o vizita la Vatican. Cel mai bogat stat independent din lume dar si cel mai mic, care adaposteste o impresionanta colectie de arta ce culmineaza cu Capela Sixtina si celebra piata construita de Bernini. Fa o calatorie in trecutul glorios al Romei prin intermediul Panteonului, cel mai bine conservat monument dintre toate templele antice. Pune pe lista ta si Forumul Roman, aflat nu departe de malul Tibrului. Odinioara activ centru al puterii politice, juridice si comerciale, astazi este un spatiu gol, marcat de arce grandioase, ziduri distruse sau fragmente de coloane.

Rezerva-ti cel putin o ora pentru o plimbare prin celebra Piazza di Spagna si urca si coboara cele 137 de trepte spaniole, fotografiaza Fontana della Barcaccia sau viziteaza biserica franceza Trinita dei Monti. Langa Piazza Venezia, in Forumul lui Traian se afla Columna lui Traian, care dateaza tocmai din anii 106-113 d.Ch. Da atentie tuturor detaliilor si vei descoperi ca pe columna sunt gravate 2000 de personaje in scene ce descriu povestea celor doua razboaie romane din Dacia.

N-ai cum sa nu te opresti macar cateva clipe sa admiri si sa fotografiezi cea mai cunoscuta fantana din lume, locul unde s-a filmat celebra scena din filmul "La dolce Vita".