MENIU

Octavian Jurma, despre eliminarea testelor: ,,Abia acum avem discriminare cu adevărat”

Octavian Jurma, despre eliminarea testelor: ,,Abia acum avem discriminare cu adevărat”. FOTO: Profi Media

Epidemiologul Octavian Jurma a precizat, luni seară, că eliminarea testelor, pe care o aveau la îndemână cei nevaccinați pentru a participa la evenimente, reprezintă o amenințare uriașă şi „abia acum avem discriminare cu adevărat”.

Octavian Jurma consideră că eliminarea testării este o amenințare foarte mare şi face apel la autorități să "găsim soluţii împreună nu sa ne acuzam împreună".

„Acum mă face pe mine să trec de partea celor care nu se vaccinează și efectiv sunt alături de ei acum, pentru că nu așa se fac lucrurile. S-ar putea să avem nevoie de teste inclusiv noi, cei vaccinați, știm că imunitatea expiră și după vaccin. Trebuie să căutăm soluții împreună, nu să ne acuzăm împreună”, a declarat epidemiologul, la un post TV.

Octavian Jurma, cifre uriașe în următoarele 7 zile

Octavian Jurma spune că în această săptămână 100.000 de români vor fi confirmați COVID-19, oficial, dar, în realitate este vorba de jumătate de milion de infectați. Acesta mai atrage atenția că pentru familiile cu copii care merg la școală, îmbolnăvirea este iminentă.

„În această saptamana vom depasi pragul de 100,000 de cazuri noi pe saptamana. Aproape dublu fata de recordul de 58,364 infectari pe saptamana atins in valul 2 in noiembrie 2020.

Azi vom debuta in jurul a 8,500 de cazuri si varful va trece de 15,000 de cazuri pe zi”, a anunțat Octavian Jurma, luni, într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare. Luni, au fost raportate 8.292 de cazuri noi în ultimele 24 de ore și 133 de decese.

Mai multe articole despre:
Octavian Jurma teste covid