MENIU

ȘOCANT! Vadim Tudor spune că a ajuns la SAPĂ DE LEMN

<p>Corneliu Vadim Tudor </p>

Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului România Mare, se plânge că trăiește de pe o zi pe alta. "Pe mine arde cămaşa de grijă, nu ştiu cum să mă mai descurc", scrie tribunul.

Într-un editorial intitulat "CRĂCIUN NEFERICIT..." și publicat atât în "Tricolorul", cât și pe Facebook, liderul Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, se plânge că trăiește de pe o zi pe alta, iar foștii săi colaboratori l-au uitat, potrivit paginaeuropeana.ro.

"Niciodată n-am fost mai mîhnit ca acum. Şi nu atît lipsa banilor îmi amărăşte sufletul, cît abrutizarea societăţii româneşti. Unde te duci, unde te-ntorci, numai porci! Fiecare îşi vede de interesul lui. Dacă te pune necuratul să ceri cuiva o sumă de bani împrumut, vezi cum s-au ticăloşit oamenii: te amînă prietenul, sau cunoştinţa, o vreme, te duce cu vorba, după care dispare ca măgaru-n ceaţă. Îi laşi vorbă să te sune, dar, pauză – omul e ca şi mort. Ce primitivi! Îl întreb pe un fost parlamentar PRM, acum cîteva minute, ce face, iar el – retras pe moşia de la ţară, pe care a cumpărat-o dintr-o privatizare cu cîntec – îmi răspunde: „Facem cîrnaţii!", spune Vadim Tudor.

"Pe mine arde cămaşa de grijă, nu ştiu cum să mă mai descurc, iar omul pe care l-am făcut deputat trăieşte bine, la aer curat, în sînul naturii, nu are obligaţii, nu are salarii de dat şi face... cîrnaţii! Dar am făcut eu, oare, vreun parlamentar? „Nu m-aţi făcut dvs., domnule preşedinte, ci eu m-am zbătut, am alergat" – mi-a răspuns un altul. „Măi, omule, dar eu te-am pus pe listă şi am semnat pentru tine, mi-am asumat răspunderea" – îi zic. „Aaaa, aia e cu totul altceva!" – mă sfidează individul. „Carevasăzică, te-ai făcut singur parlamentar?" – continui eu, numai pentru a vedea pînă unde poate ajunge neruşinarea umană. N-are rost să merg mai departe. Fiecare dintre cititorii mei a întîlnit în viaţă persoane cărora le-a făcut bine, dar s-au pomenit înjuraţi pentru faptul că respectivele creaturi au o datorie morală şi aşa ceva nu poate fi suportat", a mai scris "Tribunul".

Mai multe articole despre:
Corneliu Vadim Tudor vadim tudor