MENIU

Șocant! O femeie a intrat cu mașina într-un copac, după ce șoțul a încercat să o înjunghie

Incident șocant petrecut la Iași după ce o tânără mamă a intrat cu mașină într-un copac. Inițial se credea că este vorba despre un simplu accident rutier, dar ulterior oamenii legii au schimbat datele problemei.  

Totul s-a întâmplat în momentul în care femeia de 33 de ani, din Iaşi, conducea un autoturism în care se aflau cei doi copii, dar şi soţul ei. La un moment dat, cei doi soţi au început să se certe, iar soţul, aflat pe bancheta din spate, a scos un cuţit şi a înjunghiat-o pe femeie.

Încercând să se apere, tânăra a scăpat maşina de sub control, iar aceasta s-a răsturnat.

"Am fost solicitați printr-un apel la 112, efectuat la oră 14:07, să intervenim la un accident rutier cu patru victime în localitatea Mogoșești. S-au dirijat două echipaje medicale tip B2 cu asistent, care la locul solicitării au găsit patru victime, doi copii și doi adulți. Un copil de 10 ani prezenta traumatism abdominal și traumatism de coloană vertebrală, iar al doilea minor, în vârstă de 14 ani, avea o plagă contuză frontală. Totodată, șoferul, o femeie de 33 de ani, prezența traumatism toracic și plăgi înțepate de cuțit la antebrațul drept, iar un bărbat de 40 de ani o posibilă fractură. După acordarea asistenței medicale de urgență, un echipaj a preluat cei doi copii și mama pentru transportarea la secția UPU a Spitalului de Copii Sfânta Maria din Iași, iar bărbatul a fost preluat de celălalt echipaj și transportat la Spitalul Sfantul Spiridon pentru investigații de specialitate", a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Iași, potrivit bzi.ro.

La spital medicii au stabilit că femeia nu fusese însă înțepată cu un cuțit, cel mai probabil urmele de pe antebraț au apărut în urmă impactului. Totuși femeia ar fi fost agresată. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi cine va fi tras la răspundere.

Mai multe articole despre:
accident