MENIU

Oana Pellea, MESAJ DUR după moartea Stelei Popescu: "Nimeni nu a văzut că începuse să moară?"

Actriţa Oana Pellea (55 de ani) s-a declarat şocată de faptul că nimeni nu şi-a dat seama, deşi era evident, că Stela Popescu avea nevoie de ajutor medical după ultima apariţie publică, în care a fost incoerentă şi a prezentat şi alte simptome ale unui posibil accident vascular cerebral.

Cu doar două zile înainte să moară, Stela Popescu a fost prezentă la o gală în cadrul căreia a urcat pe scenă pentru a-i fi înmânat premiul pentru întreaga carieră. Starea de sănătate a actriţei era vizbil afectată: a avut un discurs incoerent, era foarte agitată, expresia feţei era nefirească, nu putea ţine microfonul în mână, iar la un moment dat chiar a scăpat premiul din mână fără a sesiza acest lucru. „Mai bine mă duceam acasă decât să mă vedeţi în halul ăsta“, a spus la un moment dat regretata actriţă.

Din păcate, nimeni din sală nu a înţeles că este ceva în neregulă, lucru pe care îl evidenţiază şi actriţa Oana Pellea printr-un mesaj pe Facebook în care subliniază că nu-i vine să creadă că nimeni nu a chemat Salvarea deşi era „mai mult decât evident că are nevoie de ajutor“ şi atrage atenţia că suntem nepăsători, indiferenţi şi grăbiţi când vine vorba de ceilalţi.

„Stela Popescu a trăit o viaţă pe scenă. A început să moară tot pe scenă în faţa publicului. Publicul nu a înţeles ca Stela murea, puţin câte puţin, în faţa lui. Publicul a aplaudat...Nimeni din public nu a chemat salvarea. Nu a dus-o nimeni la spital, chiar dacă era mai mult decât evident că are nevoie de ajutor. Nimeni. Nici din public ...nici dintre organizatori. Stela s-a retras, s-a dus acasă şi a murit. Nu judec pe nimeni. Mi se pare doar incredibil că nimeni din sală nu a înţeles că începuse să moară acolo în faţa lor...Doamne, cât de nepăsători, indiferenţi şi grăbiţi trecem unii pe lângă alţii...“, a scris Oana Pellea.

sursa