MENIU

Oamenii se mobilizează pentru Leo Iorga, după ce Realitatea TV a lansat apelul

Artistul Leo Iorga se luptă din nou cu boala care l-a lovit, pentru prima dată, acum opt ani. 

Artistul are nevoie de 70.000 de euro, iar oamenii se mobilizează deja. După ce Realitatea TV a lansat aseară apelul, au început să vină reacții.

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, și consilierii Coaliției pentru Baia Mare au decis să își doneze indemnizațiile pe o lună în conturile lui Leo Iorga.

Impresionați de situația grea prin care trece artistul, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, alături de edilul Timișoarei, Nicolae Robu, au decis să-l sprijine.

Solistul are nevoie de o intervenție costisitoare pentru extirparea unei tumori la plămâni. 

Leo Iorga trece prin momente grele. Cozmin Gușă donează bani pentru operație

Leo Iorga a povestit în emisiunea "România 2019" că săptămâna viitoare va pleca la Hamburg pentru investigațiile medicale și operație.

"Sunt foarte emoționat că văd atâta lume că-mi sare în ajutor. Este impresionant! Sunt niște tumori crescute la plămâni, voiam să sun la Guiness Book să întreb dacă a mai cântat cineva doar cu un plăman vreo 500 de spectacole, asta impune o intervenție. La noi nu se face această intervenție. Medicii mi-au recomandat să merg la Hamburg. De aceea, săptămâna viitoare voi decola spre Hamburg, fratele meu a declanșat o strângere de fonduri. Suma este mare, vreo 70.000 de euro. Trebuie să intervin foarte repede la formațiunea de la plămân și trebuie să stau o lună acolo, apoi trecem la partea de cap.", a spus Leo Iorga, la Realitatea TV, care a mai ținut să le mulțumească celor care i-au oferit deja un sprijin financiar și moral. 

Cozmin Gușă a anunțat în direct că va contribui cu o sumă de bani pentru ca artistul să se vindece.

"Eu, prietenul tău, Cozmin Gușă, o să vin cu 5000 de euro. Le solicit și prietenilor mei, cei 10-20 de prieteni care se uită acum la noi, să contribuie și ei.

De asemenea, deputatul PNL Gavrilă Ghilea a anunțat: "Vreau ca și Oradea să se înscrie pentru a-l ajuta pe Leo Iorga și vă promit că și noi vom contribui cu un ajutor important pentru sănătatea lui".

Familia artistului a postat un mesaj dureros pe contul de socializare și cere ajutorul.

„Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție speciala Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri. În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg. Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tata și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp. Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen- După ani și ani’, „Singur în noapte’, „Să te gândești la mine’, „Trenul pierdut’, „Cine ești tu oare etc .

Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alaturi pana acum și simte că-i sunteți alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvantati’, a scris familia lui Leo pe Facebook.

Donațiile se pot face și în conturile deschise pe numele lui Leo, la BCR:

CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001

CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001.

Mai multe articole despre:
Leo Iorga