MENIU

O tânără DJ a fost jefuită de telefonul mobil, într-un club. A pus la pământ hoţul şi...

O tânără DJ populară în Taiwan, DJ Maze, a fost jefuită într-un popular club din Los Angeles şi a reuşit nu doar să îşi recupereze telefonul de la hoţ, ci să îşi şi bată agresorul. 

Lin Chia-ling, cunoscută sub numele de DJ Maze, se bucura de o seara petrecută cu prietenele într-un club din Los Angeles, atunci când a observat o femeie care făcea multe fotografii şi stătea foarte aproape de grupul său. În scurt timp, a simţit mâna femeii care îi deschidea geanta şi îi lua telefonul.

Furioasă, tânăra din Taiwan i-a cerut socoteală femeii şi hoaţa de telefoane mobile a făcut o mare greşeală: cu prea multă încredere în ea, a provocat-o pe DJ să o percheziţioneze. Aşa că Maze, scrie Taiwan News, a trântit-o pe hoaţă la pământ, lovind-o. Aşa a găsit, asupra femeii, telefonul său mobil. În încăierare şi Maze a suferit mici laceraţii, dar nicio rană importantă.

Gaşca de hoţi avea o metodă bine pusă la punct: toate telefoanele furate erau scoase imediat din club şi date mai departe membrilor reţelei. Deşi au fost furate mai multe telefoane mobile din acel club, doar DJ-ul din Taiwan a reuşit să îşi recupereze telefonul.

Mai multe articole despre:
Taiwan hoţ club telefon mobil dj maze Lin Chia-ling