MENIU

O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit. "A ars din interior"

O tânără de 21 de ani a murit din cauza pastilelor de slăbit. "A ars din interior"

Mama unei tinere de 21 de ani care a murit dupa ce a luat pastile pentru slabit, cumparate de pe internet a povestit durerea cumplita prin care a trecut fiica ei inainte de deces.

Eloise Aimee Parry, o studenta din Marea Britanie, a cumparat de pe internet DNP (Dinitrophenol), un medicament pentru slabit, popular in randul sportivilor, relateaza The Telegraph.

“A ars din interior” si “metabolismul i-a explodat” asa a descris mama fetei chinurile prin care a trecut Eloise. Studenta a inceput sa se simta rau pe 12 aprile dupa ce a luat 8 pastile si a ajuns de urgenta la spital. Dupa un test de toxicitate, medicii au anuntat familia ca nu pot face nimic pentru ca nu exista un antidot. Tanara a murit trei ore mai tarziu, potrivit doctorulzilei.ro.

In aceasta saptamana mama ei a lansat in presa din Marea Britanie o scrisoare deschisa pentru parinti, dar si pentru cei care se lupta cu kilogramele in plus. Femeia le spune sa aiba grija la medicamentele pentru slabit, cumparate de pe internet. Autoritatile britanice ii sfatuiesc pe tineri sa nu cumpere produse medicale ce contin DNP.

Mai multe articole despre:
cură de slăbire slăbit