MENIU

O tânără de 19 ani s-a aruncat în fața trenului la Bumbești-Jiu din cauza faptului că un băiat a postat fotografii intime cu ea pe internet

Denisa

O tânără în vârstă de 19 ani, din Bumbești-Jiu, s-ar fi aruncat în fața unui tren, într-un tunel de lângă oraș, după ce un băiat de care se îndrăgostise a postat, pe Internet, mai multe fotografii intime cu ea. 

În urmă cu două zile, Denisa a plecat singură acasă și nu se știe cum a ajuns în tunelul feroviar, deoarece ceea mai apropiată gară de la locul incidentului se află la peste un kilometru distanță. 

Denisa nu avea acte la ea, motiv pentru care a fost identificată după câteva ore. Mecanicul de locomotivă a rămas în stare de șoc, motiv pentru are nu și-a mai putut continua cursa. Din acest motiv, a fost trimis un alt conductor.

„Am stat de vorbă cu diriginta, mi-a spus că a semnalat o stare de tulburare la fată și a luat legătura cu părinții, dar că în ultima perioadă, ultimele zile, starea părea că s-a îmbunătățit și că nu mai sunt probleme. Pur și simplu și colegii fetei și noi, cadre didactice, suntem într-o stare de șoc”, a declarat Flavius Boian, directorul liceului.

Mai multe articole despre:
bumbesti jiu