MENIU

O româncă stabilită în Spania, găsită moartă la o săptămână după ce a dispărut. Autoritățile au decretat trei zile de doliu

Sursa foto: Arhivă Profi Media

Tragedie în Spania. O româncă de 34 de ani a fost găsită fără suflare în magazia locuinței sale din orașul Lleida. Principalul suspect este bărbatul cu care are cinci copii. Individul a fost arestat.

Suspectul a anunțat autoritățile în urmă cu câteva zile că femeia a dispărut de acasă. După care s-a internat într-o clinică de psihiatrie.

Femeia a fost dată dispărută, de cel cu care își împărțea traiul, la începutul săptămânii trecute. Individul de 40 de ani a anunțat autoritățile că femeia n-ar mai fi venit acasă și, la scurt timp de la apel, s-a internat într-o clinică de psihiatrie, acuzând probleme de sănătate mintală. Cei din familia Irinei spun că femeia i-a sunat chiar înainte de tragedie. Era bucuroasă că urma să vină în țară de sărbători.

Un câine polițist a găsit trupul fără viață al româncei, la locuința din Spania a cuplului, într-o magazie.

Apropiații spun că femeia era chinuită de ani buni de violența celui cu care își împărțea traiul. În 2019, ar fi obținut un ordin de protecție, care a expirat la începutul anului 2020. După aflarea tragediei, primăria din Lleida a decretat trei zile de doliu pentru femeie.

Mai multe articole despre:
spania romanca moarta spania