MENIU

O româncă de 23 de ani, găsită moartă în faţa unui hotel din Republica Dominicană

O româncă de 23 de ani, găsită moartă în faţa unui hotel din Republica Dominicană

O tânără de 23 de ani și-a găsit sfârșitul în Republica Dominicană. Ea a fost descoperită fără suflare în fața hotelului unde se cazase cu o zi în urmă. Fata ar fi căzut de la etajul patru, potrivit primelor informații. Polițiștii iau în calcul toate ipotezele, inclusiv posibilitatea unei crime sau a unei sinucideri. 

Vineri, 1 septembrie, ora 12.40. Andreea și iubitul ei, un tânăr în vârstă de 26 de ani, s-au cazat la un hotel din Santo Domingo. Cei doi au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp ce se aflau la recepție. Sunt ultimele imagini cu tânăra în viață.

În imagini se vede cum după o scurtă discuție cu angajatul hotelului, iubitul fetei îi smulge din mână un card pe care i-l înmânează recepționerului. Ulterior fata își ridică bagajele și pleacă. Cei doi merg în direcții opuse.

Tânăra nu ar mai fi ieșit din camera de hotel în acea zi. Sâmbătă dimineață, trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în curtea hotelului, strivit de pământ.

Imediat după incident iubitul ei a fugit din hotel. Câteva ore mai târziu, el s-a predat la sediul Poliției Naționale din Santo Domingo și a fost reținut.

Autoritățile dominicane nu au prezentat încă un raport oficial asupra morții româncei. 

Mai multe articole despre:
româncă moartă Republica Dominicană