MENIU

O rochie de mireasă face furori pe Internet. Imaginile te vor lăsa fără cuvinte!

E bine știută migala pe care designerii vestimentari o investesc în fiecare rochie de mireasă. În prag de toamnă, internauții au fost cuceriți de o ținută albă, creată manual în atelierul „Ariadna”, al designerului moldovean Diana Voevuțki.

Extraordinara ținută, croită pentru a fi purtată în cea mai frumoasă zi din viața unei femei, a reprezentat o experiență unică pentru atelierul Dianei Voevuțki. Creatoarea ne-a mărturisit că ținuta exprimă un vis frumos, realizat după mulți ani de muncă:

"Mi-am văzut un vis împlinit, iar asta datorită întregii echipe ARIADNA. De foarte mult timp mi-am propus să coasem o rochie de mireasă bogat decorată, mai ales că foarte des eram întrebată de clientele mele dacă aș accepta o asemenea provocare.

Problema nu era în nesiguranța mea, ci mai degrabă în lipsa de timp, brațe de muncă și, desigur, bani. Or, pentru crearea acestei rochii s-au folosit cca 100 de metri de stofă (72 metri dintre care e tulle englezesc), câteva mii de pietre, perle și cristale, dar și câteva sute de flori 3D.

În total, am lucrat la această rochie preț de câteva săptămâni, totul a fost cusut manual, așa că pot spune cu fermitate că îndeplinește conditia unei rochii haute-couture.

Timp de câteva zile, această rochie a fost expusă în showroom-ul nostru, iar reacția tuturor vizitatorilor a fost una extraordinară.

Cât despre „cea care o va îmbrăca”, aflați că rochia a fost cusută la comandă, pentru un salon din Canada și va fi expusă la o expoziție nupțială din Montréal".

Sursa: ea.md

Mai multe articole despre:
rochie de mireasă mireaă nuntă