MENIU

O profesoară a fost filmată în timp ce le ținea elevilor un discurs anti-vaccin: "Ajungeți legume..." - Reacția ministrului Educației

Doina Amarandei, profesoară de muzică

O profesoară a fost înregistrată în timp ce ținea un discurs halucinant elevilor de doar 13 ani. Ea le explica faptul că vor ajunge legume dacă se vaccinează.

O profesoară de muzică din Botoșani a fost înregistrată în timp ce le spunea elevilor că dacă se vor vaccina riscă să devină "legume". Copiii le-au spus părinților despre discursul antivaccinist, iar înregistrările au ajuns în spațiul public. 

"Du-te frate, dacă tu vrei să ajungi legumă peste doi ani, să fii experimentul și cobaiul la nenorociții ăștia de la Organizația Mondiala a Sănătății", spune profesoara.

Profesoara continuă mesajul antivaccinist, iar unul dintre elevi înregistrează totul cu telefonul mobil.

"Chiar și aici, la școală, m-am contrazis cu domnii colegi, cei care sunt vaccinați. Cei care nu sunt vaccinați îmi dau dreptate. Cei care sunt vaccinați, de acum, ce să mai spună?", mai spune profesoara de muzică.

Profesoara le explică elevilor că spitalele din România s-au transformat în adevărate abatoare, că toate persoanele care ajung la spital sunt declarate ca fiind infectate cu coronavirus și nu mai supraviețuiesc.

"Eu nu am nimic cu nimeni, Doamne ferește, faceți ce vreți, dar sunteți tineri, copii, așa... Acuma am ajuns exact ca la Auschwitz, dacă te duci în spital, nu mai ieși viu de acolo. Exact ca la un abator. Te-ai dus acolo, ți-o făcut cruce", încheie cadrul didactic.

Contactați de presă, atât conducerea liceului, cât și Inspectoratul Școlar Județean Botoșani au comunicat că responsabilii nu sunt disponibili, fiind implicați în concursul pentru directori. 

„Este plătită de statul român pentru a preda muzica, nu pentru a exprima în fața elevilor opinii personale. Coroborat că nu poartă mască, articolul 32 din Codul penal e destul de clar în ceea ce privește sancțiunea. (...) Luni dimineață, la prima oră, doi reprezentanți ai Corpului de control al ministrului Educației, iar sancțiunea este ușor de anticipat, totuși”, a spus Sorin Cîmpeanu la un post de știri despre situația profesoarei de muzică.

Mai multe articole despre:
coronavirus vaccin profesoara