MENIU

O pisică înghețată și plină de răni a bătut în geamul unei femei, cu ultimele puteri. Ce a urmat depășește orice imaginație! - FOTO

O pisică înghețată și plină de răni a bătut în geamul unei femei, cu ultimele puteri

După un viscol, Jaelle a auzit zgomote venind din grădină. Nu le-a dat prea mare importanță până când, brusc, a auzit și o bătaie în geam. Când a dat perdeaua la o parte, a văzut o pisică. 

Înghețată și flămândă, felina a reușit să-și adune ultimele puteri și să-i atragă atenția femeii. 

"Mă durea sufletul s-o văd așa... Am dat un telefon la cea mai bună prietenă și, după doar o jumătate de ora, pisica a ajuns la cabinetul veterinar", a spus femeia. 

Acolo, medicii i-au făcut radiografii și analize de sânge. Biata de ea avea probleme mari cu dinții. În plus, era plină de purici și paraziți interni, avea diabet și câteva alergii la nivelul pielii. 

"Am crezut că motanul s-a pierdut de stăpâni, dar nu avea microcip. Apoi, ne-am gândit că poate a fost abandonat. Sau că foștii stăpâni nu aveau bani de veterinar", a spus femeia, care i-a dat și un nume: Aslan. După doar câteva zeci de minute, Jaelle s-a hotărât să-l adopte. Chiar dacă avea să fie ceva temporar. 

"Doctorii l-au operat și i-au tratat rănile. Au spus că, dacă nu-l salvam, nu ar fi supraviețuit iernii", a mai spus aceasta. 

Când Aslan a început să se simtă mai bine, au pus un anunț de adopție. Dar, după ce s-a gândit mai bine, Jaelle s-a hotărât să-l adopte permanent. 

Din cauza diabetului, Aslan trebuie să urmeze o dietă specială, dar asta nu-l împiedică să-și ducă mai departe viețile rămase. 

Mai multe articole despre:
pisica iarna pisica frig pisica inghetata aslan