MENIU

O piramidă imensă, descoperită pe fundul oceanului cu Google Earth. Bază extraterestră sau...

<p>Piramida pe fundul oceanului</p>
<p>Piramida pe fundul oceanului</p>
<p>Piramida pe fundul oceanului</p>
<p>Piramida pe fundul oceanului</p>

Vânătorii de mistere și OZN-uri au lansat o nouă ipoteză care face valuri pe rețelele de socializare și site-urile de profil: o piramidă gigantică pe fundul oceanului Pacific.

Mai multe site-uri dedicate contactului cu alte civilizații anunță o descoperire monumentală în apele Oceanului Pacific, la vest de Mexic, potrivit Daily Mail.

Cercetătorul Marcelo Igazusta din Argentina a fost primul care a sesizat pe imaginile Google Earth o structură subacvatică neobișnuită pe care a prezentat-o și celorlalți pasionați de mistere.

În imaginile care au circulat pe net de circa o lună se vede zonă care radiază lumină din adâncurile Oceanului Pacific, în apropierea coastei vestice a Mexicului.

"Este o piramidă perfectă care măsoară 8,5 miles în diametru", a scris Scott Waring unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în OZN-uri, pe blogul UFO Sightings Daily.

Ipotezele propuse de acesta tind către două scenarii: ar putea fi o bază a unei civilizații extraterestre sau chiar un OZN imens pe fundul oceanului.

Mai multe articole despre:
Google Earth Piramide piramidă