MENIU

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, într-un accident produs pe DN 13A, în județul Harghita

Poliție/ Foto: Inquam Photos

O persoană a murit şi o alta a fost rănită, joi, într-un accident produs pe DN 13A, între Satu-Mare şi Brădeşti, judeţul Harghita, în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, în urma impactului, o femeie de 44 de ani, pasageră în unul dintre autoturisme, a rămas încarcerată. Aceasta a fost extrasă de echipajul de descarcerare şi a fost resuscitată de echipa Serviciului de Ambulanţă Harghita, dar nu a răspuns manevrelor astfel că a fost declarat decesul acesteia, relatează Agerpres.

De asemenea, o femeie de 54 ani, conducătoare auto în autoturismul respectiv, a suferit un atac de panică şi a acuzat dureri la umăr, fiind preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul municipal din Odorheiu Secuiesc.

Conducătorul auto al celuilalt autoturism implicat în accident nu a necesitat îngrijiri medicale, a mai precizat sursa citată.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în zonă, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei şi se estimează reluarea normală a traficului după ora 09,00.

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj SAJ Harghita.