MENIU

O nouă arteziană a fost amenajată de către Totul Verde, pe strada Cuțitul de Argint

Considerată cândva simbol al aristocrației, fiind plasată în grădinile fastuoase ale curților imperiale sau în piețele publice importante ale orașelor antice, fântâna arteziană aproape că a devenit o necesitate astăzi în așezările urbane, în condițiile în care temperaturile sunt tot mai ridicate în timpul anului! 

Conform opiniilor majorității peisagiștilor, fântâna arteziană este obiectul-vedetă dintr-o grădină sau dintr-o intersecție, indiferent de mărimea acesteia. 

Un astfel de obiect decorativ elimină stresul, purifică aerul și nu favorizează apariția larvelor de țânțari sau a algelor urât mirositoare, fiind preferată în același timp și ca obiect decorativ.

O astfel de fântână a apărut la intrarea pe strada Cuțitul de Argint, dinspre calea Șerban Vodă, din sectorul 4. Lucrătorii Totul Verde au lucrat necontenit la instalarea ei și au dat-o în funcțiune într-un timp record. 

La baza ei a fost amenajată o zonă verde care, în contrast cu luciul albastru al apei, dă o plăcută senzație de relaxare la privitul acestui tablou! Senzația este amplificată seara, odată cu pornirea instalației electrice. O zonă care mai degrabă era una anostă a devenit acum una plăcută și liniștită.