MENIU

O navă uriașă a fost filmată de NASA în apropierea Pământului. "Au stins imediat luminile"

OZN

O super-navă extraterestră ar fi fost filmată de astronauții de pe Stația Spațială Internațională (ISS), care s-au speriat însă și au stopat trasmisia, susțin adepții teoriilor conspiraționiste.

Un nou incident a avut loc la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS), potrivit adepților teoriilor conspiraționiste. Astfel, astronauții au surprins involuntar o mega-structură spațială în apropierea Pământului, însă au blocat imediat semnalul pentru a nu mai fi recepționat de altcineva.

În videoclipul publicat pe YouTube de conspiraționiștii de la Streetcap1, se vede un OZN de forma unui trabuc care plutește la linia orizontului.

"Nava uriașă", despre care vânătorii de OZN-uri sunt convinși că este controlată de extratereștri, are în partea de jos două obiecte strălucitoare, care reflectă lumina.

Specialiștii care resping ipoteza unei operațiuni NASA de ascundere a imaginilor bizare iau în calcul alte ipoteze decât vizita extratereștrilor: reflecții de pe Stația Spațială sau chiar lumini de pe Terra, potrivit Mirror.co.uk.

Mai multe articole despre:
NASA Staţia Spaţială Internaţională