MENIU

O mămică, UMILITĂ în AEROPORT de Poliţia de Frontieră: "Fiul meu de 9 ani a făcut un șoc nervos"

O mămică umilită în aeroport.

O clujeancă stabilită de câțiva ani în Italia a revenit acasă în această vară împreună cu băiețelul ei de 9 ani. Când au vrut să plece, la finalul sejurului, Poliția de Frontieră i-a blocat pe Aeroport.

"În 18 iulie m-am întors împreună cu copilul meu minor la Cluj, după 4 ani. Fiul meu este născut în Italia. Este cetățean român cu un pasaport eliberat la Ambasada de la Bologna. Azi (luni, 28 iulie) când sa ne întoarcem la Bologna cu cursa Wizz Air, de la ora 13.30, Poliția de la frontieră nu mi-a permis să scot copilul din țară fără procură de la tatăl copilului. Doresc sa menționez că soțul meu, neavând concediu a rămas în Italia.  Fiul meu de 9 ani a făcut un șoc nervos. Este născut în Italia și frecventează școala în Italia. Dar eu mă întreb ”Când am ajuns la vama românească, în 18 iulie, cum mi-au permis să intru în România cu un minor fără să am procură de la tatal său?”, ne-a relatat Daniela.  

Clujeanca și-a pierdut zborul si acum este debusolată. ”M-am întors după patru ani în România si sunt încă odată dezamagită. Sunt mândră să fiu româncă în Italia și realizată acolo, de aceea nu m-a interesat să cer cetățenie. Am cerut să vorbesc cu șeful de la Poliția de frontieră. M-au trimis secretară, care a vorbit frumos cu mine pâna în clipa când a deschis pașapoartele și a văzut că suntem cetățeni români. După aceea a schimbat tonul la voce. Mi-a spus cum îmi permit să deranjez când mi s-a spus odată că nu pot ieși din țară cu copilul”, ne-a mai spus Daniela. 

”Cum au putut să mă lase să intru fără declarație de la soțul meu. Dacă e nevoie de declarație, atunci și la intrare trebuia să o am, pe toată perioada șederii nu?”, se mai întreabă clujeanca stabilită în Italia. La ieșire din Italia nu a avut nevoie de nicio procură din partea soțului și nici la intrare în România. 

Citeşte mai mult pe stiridecluj.ro.