MENIU

O mamă și-a crescut fiul ca pe o fetiță până la șapte ani. Ce se întâmplă acum cu el? Șocant

Caz revoltător în Marea Britanie. Judecătorii au decis că un băiețel în vârstă de șapte ani trebuie să stea cu tatăl său de acum înainte, deoarece mama l-a crescut până acum ”ca pe o fetiță”.

Primele suspiciuni cu privire la comportamentul băiatului au apărut la școală. Profesorii și-au dat seama că ceva este în neregulă cu micuțul acasă când au observat că acesta vine la ore cu ojă pe unghii și cu bandane roz în păr.

Îngrijorați, aceștia au contactat Protecția Copilului. După un control, autoritățile au aflat că mama băiatului își dorea ca acesta să fie fetiță și se simțea împlinită doar dacă-l vedea îmbrăcându-se și comportându-se extrem de feminin. 

Mai mult decât atât, băiatul, spun psihologii care l-au evaluat, ajunsese să accepta faptul că trebuia văzut de cei din jur drept fată.

”Copilul a fost supus unei traume psihice majore”, spun psihologii. Prin urmare, judecătorii au hotărât ca cel mic să treacă în grija tatălui pentru totdeauna, cu toate că părinții săi sunt divorțați și până acum a locuit doar cu mama, potrivit metro.co.uk.

Mai multe articole despre:
Londra băiat transsexual