MENIU

O mamă a vrut să-şi educe fetiţa să nu-i mai ceară bani de cheltuit. A primit, însă, o LECŢIE URIAŞĂ

O mamă care şi-a propus să îşi înveţe fetiţa că buzunarele părinţilor au şi ele limite a descoperit, pe propria piele, o lecţie mult mai valoroasă.

Femeia se afla alături de fetiţa sa la un târg local, unde se vindeau bilete de loterie, premiul fiind o uriaşă păpuşă din cârpe. Copilul a cumpărat multe bilete, sperând să câştige premiul, dar n-a fost să fie. Aşa că fetiţa de cinci ani a Breei Schmidt, din Cleveland, a început să plângă. Mama s-a gândit că e o bună ocazie de a-i demonstra fetiţei că buzunarele părinţilor au şi ele limite şi că, uneori, chiar dacă îţi doreşti ceva cu toate puterile, acel ceva nu se întâmplă.

Dar o altă mamă, văzând plânsul fetiţei de cinci ani, a decis să scoată un dolar din portofel -fiecare bilet la loterie costa 1 dolar- şi să îşi încerce şi ea norocul, spunându-i copilului că joacă pentru el. Femeia a câştigat, iar păpuşa a ajuns la fetiţa de cinci ani, iar mama sa a primit o lecţie chiar mai importantă decât cea pe care vroia să o ofere copilului său.

"De fiecare dată când văd păpuşa îmi amintesc de ziua în care bunătatea a fost virală şi de lecţia pe care o voi folosi ca să îmi amintesc mereu ce importantă e să educ bunătatea copiilor.

Se apropie de şcoală şi vreau să fie o persoană care recunoaşte când altcineva trece printr-un moment prost sau pare că au nevoie de un prieten şi mi-aş dori să fie acea persoană care să intervină şi să le ofere acelaşi sentiment pe care l-a avut ea atunci când o femeie necunoscută i-a arătat bunătate", a spus Schmidt, pentru ABC News.

Mai multe articole despre:
0 bani mamă fetiţă lecţie bunătate