MENIU

O maimuță a evadat de la Zoo! Update: Animalul a fost prins

<p>Maimuta evadata de la Zoo</p>
<p>Maimuta evadata de la Zoo</p>

O maimuță a evadat de la Grădina Zoologică și se plimbă, sâmbătă la prânz, pe acoperișurile caselor din orașul Piatra Neamț.

UPDATE: Maimuţa care a evadat, sâmbătă, din grădina zoologică din Piatra-Neamţ a fost capturată, a declarat, pentru AGERPRES, colonelul Mihai Ciprian Mitrea, inspectorul-şef al ISU Neamţ. Potrivit sursei citate, maimuţa a fost tranchilizată de o persoană autorizată în acest sens.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mai multe persoane au semnalat faptul că pe strada Ștefan cel Mare din Piatra Neamț se află o maimuță pe acoperișul caselor.

Potrivit Ziarului Piatra Neamt, cel mai probabil mamuța a evadat de la Grădina Zoo. Martorii declară că starea de sănătate a maimuței nu pare a fi una bună.

Din primele informații, cei de la Zoo nu au posibilitatea să dea jos maimuța de la acea înălțime. Se încearcă găsirea altor soluții pentru capturarea și tratarea animalului, dacă se impune.

La fața locului, după un apel la 112, s-au deplasat jandarmii. Se pare că s-a apelat și la pompieri pentru a veni cu o scară.

Din informațiile primite de la Zoo, maimuța nu se afla în cuștile expuse în parc, ci într-o boxă separată. În momentul în care s-a încercat scoaterea ei din boxă pentru administrarea unor tratamente, aceasta a evadat.

Mai multe articole despre:
Piatra Neamţ maimuţă