MENIU

O mai știi pe cântăreața Anastasia? A învins cancerul de două ori și iată cum arată acum

În anul 2000, Anastacia (49 de ani) era una dintre cele mai îndrăgite și apreciate cântărețe din lume. Frumusețea, dar și timbrul ei inconfundafil, i-au adus celebritatea, iar fanii abia așteptau s-o vadă live pe scenă.

În 2003 însă, Anastacia lua o pauză forțată în carieră, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. A început o luptă grea cu boala și a învins-o, iar un an mai târziu și-a anunțat revenirea în muzică și a lansat un nou album. Credea că lucrurile s-au așezat pentru ea, dar zece ani mai târziu, în 2013, artista a primit același crunt diagnostic: cancer mamar, scrie click.ro. 

Drumul greu al Anastaciei a inclus cinci operații, dar cântăreața s-a luptat apoi, după învingerea bolii de multe ori necruțătoară, să-și recapete feminitatea pe care credea că a pierdut-o pentru totdeauna. "Mi-am urât cicatricile, mai ales pentru cât de mari sunt, dar am și înțeles de ce a fost nevoie să trec prin toate aceste schimbări fizice.

Cicatricile sunt parte din călătoria mea și o aducere aminte a tuturor lucrurilor prin care am trecut”, spune artista într-un interviu, după ce a apelat la dublă mastectomie (operație ce presupune îndepărtarea întregii glande mamare).

Mai multe articole despre:
cancer Anastacia cum arată Anastacia