MENIU

O jurnalistă din România, găsită moartă în casa părinţilor. Avea doar 36 de ani

ŞOC în lumea culturală din România. Unul dintre cei mai mari scriitori şi publicişti a murit

Andreea Pocol, jurnalistă a site-ului Reporter Virtual, a fost găsită moartă în locuinţa părintească din Șimișna, județul Sălaj. Cauza decesului tinerei de 36 de ani nu este cunoscută deocamdată, acest lucru urmând a fi stabilit de medicii legişti.

Vestea morţii Andreei Pocol a fost dată pe o reţea de socializare, de Laurențiu Ciocăzeanu, acționar la site-ul Reporter Virtual.

"Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută", a scris Ciocăzanu pe pagina personală de Facebook.

"În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorința nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deși n-am reușit să-i ofer un job așa cum îmi și își dorea. Dar am simțit amândoi că nu-și dorește nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Și am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aștepte vremuri mai bune și să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu știam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simți cumva…", a adăugat el.

În trecut Andreea Pocol a colaborat cu postul de televiziune local AXA TV Baia Mare, Someş TV Dej, dar şi cu Realitatea TV.

Slujba de înmormântare a jurnalistei va avea loc marți, 26 ianuarie, în localitatea natală Șimișna, județul Sălaj.