MENIU

O înmormântare bizară în India. Vecinii au transportat un cadavru la bancă pentru a obține bani de incinerare

O înmormântare bizară în India. Vecinii au transportat un cadavru la bancă pentru a obține bani de incinerare

Trupul neînsuflețit al unui agricultor din India, rămas fără familie, a fost transportat de vecinii săi la o bancă din regiunea Bihar (estul țării), pentru a obține fondurile necesare incinerării,  scrie AFP. Mahesh Yadav, în vârstă de 55 de ani, a decedat marți dimineața în satul său după o lungă suferință. Corpul a fost descoperit de vecini câteva ore mai târziu. Căutând bani pentru a-l înmormânta, sătenii au descoperit un libret de economii în valoare de 1.600 de dolari.

Oamenii au mers cu cadavrul la sediul băncii și cu carnetul de cecuri pentru a obține bani pentru a-l îngropa pe Mahesh Yadav. Administrarul de la bancă a acceptat să deblocheze o parte din sumă, conform unui ofițer din Poliția din regiunea Bihar.

O vecină a decedatului a confirmat că omul nu avea în prorpietate terenuri agricole și nici nu era sprijit de statul indian. Oamenii au primit 135 de dolari de la bancă și apoi s-au îndreptat spre locul une a avut loc incinerarea. Directorul Canara Bank a considerat evenimentul dreptul unul inedit.

Mai multe articole despre:
India