MENIU

O infirmieră, descoperită moartă în salonul spitalului din Adjud. Femeia era în timpul programului

Femeia a fost găsită inconştientă într-un salon de către o asistentă medicală, care i-a chemat imediat pe medici pentru a-i acorda primul ajutor, scrie Ziarul de Vrancea.

Tragedie la Spitalul din Adjud! Una dintre salariatele unităţii spitaliceşti din Adjud a decedat marţi în timpul programului de lucru. Lenuţa Maftei, de 47 ani, din comuna Păuneşti, infirmieră la acest spital, se afla la program în momentul în care i s-a făcut rău.

Femeia a fost găsită inconştientă într-un salon de către o asistentă medicală, care i-a chemat imediat pe medici pentru a-i acorda primul ajutor. Din păcate însă aceasta nu a mai putut fi salvată, deşi a fost resuscitată mai multe zeci de minute de către doctorul cardiolog Octavian Vasile Lepadatu şi medicul de gardă.

„În timpul programului a fost găsită de către o asistentă într-un salon.  A fost chemat medicul de gardă şi s-au efectuat manevre de resuscitare aproape 40 de minute”, a precizat dr. Daniela Bunea, managerul interimar al Spitalului Adjud. După declararea decesului au fost chemaţi la faţa locului şi poliţiştii, trupul femeii urmând să ajungă la Serviciul de Medicină Legală pentru stabilirea cauzei decesului. De menţionat este faptul că femeia se afla în evidenţele doctorilor pentru că suferea de inimă. Şi pentru incidentul s-a produs în timpul programului de lucru, ancheta este preluată şi de către inspectorii de muncă din cadrul ITM Vrancea pentru a vedea dacă femeia a fost supusă unui stres suplimentar.

Mai multe articole despre:
deces moarte lenuţa maftei spital adjud