MENIU

O fetiță pierdută într-o pădure a fost găsită dormind alături de câinii familiei. Unul se oferise să-i fie pernă

O fetiță pierdută într-o pădure a fost găsită dormind alături de câinii familiei

O fetiță de doi ani din Michigan, care a plecat de acasă însoțită de doi câini, a fost găsită într-o pădure câteva ore mai târziu, dormind alături de animalele sale de companie.

"S-a întins și a folosit câinele cel mic drept pernă, iar celălalt câine s-a așezat lângă ea s-o protejeze", a declarat joi locotenentul Mark Giannunzio. "Este o poveste cu adevărat remarcabilă". 

În timpul operațiunii, poliția statală a utilizat drone și câini, iar când poliția locală împreună cu comunitatea din Michigan și Wisconsin au ajutat în eforturile de găsire a micuței.

Un bărbat din SUA și-a înlocuit soția cu un robot digital. Cum a ajuns inteligența artificială să vindece decepția în dragoste

 Dispariția fetiței a fost semnalată de părinții săi, care au sunat la poliție miercuri seara, în jurul orei 20. Copilul a fost găsit câteva ore mai târziu, la miezul nopții, de un cetățean care conducea un ATV. Fetița se afla la aproximativ cinci kilometri distanță de casa părinților săi din Faithorn.

Locotenentul Giannunzio a declarat că un echipaj medical a verificat fetița și că starea de sănătatea a acesteia era bună. 

Cancerul ar putea fi combătut cu ajutorul...liliecilor. Sistemul lor imunitar de fier, cheia în succesul asupra maladiei

Mai multe articole despre:
caini fetita disparuta politie