MENIU

O fetiță de trei ani a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut într-un cazan cu țuică fiartă

O copilă de trei ani, din judeţul Olt, a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi pe 20% din corp, după ce a căzut într-un cazan în care fierbeau fructe pentru ţuică.

Fetiţa a mers cu mama ei la o vecină care fierbea prune pentru ţuică. Micuţa s-a îndepărtat doar câţiva metri de lângă femeie, s-a împiedicat şi a căzut în cazanul aflat pe foc.

Copila a fost dusă de urgenţă cu ambulanţa la spitalul din Slatina, de unde a fost transferată la Bucureşti.

”Prezenta arsuri prin contact cu lichid fierbinte de gradul doi pe o suprafaţă între 12-20 la sută din suprafaţa corporală. S-a făcut solicitare de ambulanţă aeriană. Din motive tehnice nu s-a putut face transferul cu ambulanţa aeriană”, a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, Cătălin Pătru, pentru Realitatea TV.

Fata a ajuns până la urmă cu o autospecială la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Între timp, în localitatea fetiţei a început o anchetă.

”Un copil foarte iubit de părinţi şi iubit în acelaşi timp.Facem o comisie care să meargă la faţa locului să vadă conjuctura în care s-a petrecut acel accident”, a spus un responsabil de la Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei Dobrun, Marian Firicel.

Mai multe articole despre:
Olt Primăria Slatina fata cazuta cazan tuica