MENIU

O fetiţă de 9 ani care a DISPĂRUT, dată în urmărire naţională. Unde a fost văzută ultima oară

O fetiță de nouă ani din orașul hunedorean Petrila, care a dispărut, duminică seara, după ce a fost lăsată de bunica ei în apropierea locuinței, este căutată de polițiști, fiind dată și în urmărire națională.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Hunedoara, Bogdan Nițu, a declarat că oamenii legii au fost sesizați, în noaptea de duminică spre luni, despre dispariția Denisei Lăban, din Petrila.

Fetița de 9 ani ar fi plecat la cumpărături cu bunica ei. Femeia susține că ulterior a lăsat fetița în apropierea locuinței, întrucât se grăbea să ajungă la serviciu.

”În jurul orei 01.45, la sediul Poliției Orașului Petrila s-a prezentat o femeie de 26 de ani, din Petrila, care a reclamat faptul că, la data de 10 decembrie 2017, în jurul orei 18.00, fiica sa, Lăban Denisa Alexandra, în vârstă de nouă ani, a mers la un magazin din orașul Petrila, unde a fost însoțită de bunica ei. După ce au terminat de făcut cumpărături, bunica a însoțit-o pe minoră până aproape de locuință, în zona Pieței Căprioara, după care bunica s-a întors la serviciu, însă minora nu a mai revenit la domiciliu. Polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării minorei, față de care a fost solicitată măsura urmăririi naționale”, a declarat Bogdan Nițu.

Persoanele care pot oferi informații despre fetiță sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112.