MENIU

O femeie s-a aruncat, cu cei doi copii, de la etajul 10. Toți 3 au murit. Drama unei FAMILII destrămate

Foto: ISU Timiș

Tragedie marți dimineață, într-un cartier din Timişoara. O femeie s-a aruncat în gol împreună cu cei doi copii ai săi, de pe acoperișul unui bloc de 10 etaje. După consumarea dramei, au ieșit la iveală detalii șocante despre o familie destrămată al cărei destin a fost întrerupt brutal. Femeia urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor peste câteva săptămâni

Femeia în vârstă de peste 30 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au murit pe loc, potrivit Realitatea Plus. Cel de-al doilea copil, o fetiță de 6 ani, a fost preluată de un echipaj SMURD, dar în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi nici ea salvată.

Apelul de urgență la 112 a fost dat la ora 09:46, iar la locul evenimentului s-au deplasat  autospecială de primă intervenție și comandă, o ambulanță SMURD cu medic și alta fără, o motocicletă SMURD și 7 subofițeri.

Potrivit locatarilor, femeia nu locuia în zonă și nu o cunoșteau.

Presa locală a descoperit o poveste de viață tragică

Tatal celor doi copilasi a fost anuntat de politisti despre nenorocire. Barbatul, de 36 de ani, se afla in Austria la munca si in scurt timp avea sa se intoarca in tara pentru a se recasatori cu mama micutilor, potrivit Opinia Timișoarei.

Cei 2 divorțaseră, însă femeia și-a dat seama că încă îl iubeste pe cel cu care avea copiii. Pe 19 aprilie au depus actele la Primăria Țimișoara, iar peste numai câteva săptămâni urmau să revină în fata ofițerului stării civile.