MENIU

O femeie de 29 de ani a devenit cea mai tânără bunică din Rusia

Dacă la 29 de ani, multe femei ajug abia să devină mame, Natalia Knyazkova - o femeie de aceeași vârstă, din Federația Rusă, a devenit deja bunică. Fiica de 14 ani, a acesteia, a născut un băiețel.

Într-un interviu acordat pentru televiziunea rusească Volga TV, Natalia a declarat că noutatea referitoare la faptul că urma să devină bunică, nu a uimit-o deloc, pentru că ea însăși a născut la aceeași vârstă, de 14 ani. Până la 29 de ani, aceasta a reușit să mai nască 3 fiice, ultima dintre ele venind pe lume abia acum 2 ani.

Bunica de 29 de ani și-a întâlnit viitorul soț acum 15 ani și recunoaște că fiica mai mare, adică cea care i-a dăruit un nepot, i-a fost de mare ajutor la creșterea celor 3 fetițe mai mici.

„Suntem foarte fericiți. Avem 4 fiice și, în sfârșit, a apărut și un băiat. Fata mai mare are pe umerii ei experiența de creștere a 3 surori. Are atâta experiență” – declară mama, în interviul pentru sursa citată. Partenerul mămicii de 14 ani este mai mare cu 3 ani decât aceasta, iar tatăl fetei, adică bunicul, are 34 de ani.

„Când am aflat că fiica mea va deveni mamă la 14 ani, am fost șocat, nu știam ce să fac, îmi venea să mor”, spune bunicul.

Natalia susține că atunci când nepotul va împlini un an, va fi înscris la o creșă, pentru ca mama de 15 ani a acestuia să-și continue studiile ș să-și recupereze organismul.

Una dintre asistentele medicale de la maternitatea vizată, a mărturisit, pentru televiziunea citată, că „la 14 ani, corpul unei fete nu este pregătit să nască, organismul acesteia având nevoie de timp suplimentar pentru recuperare”, iar asta, în contextul faptului că nașterea în cauză a fost destul de dificilă.

Sursa: ea.md

Mai multe articole despre:
Rusia bunică cea mai tânără bunică