MENIU

O femeie cu handicap s-a târât până la toaleta avionului. Însoțitorii de zbor au refuzat să o ajute - VIDEO

Sursa foto: Captură video / Instagram

O femeie din Marea Britanie, paralizată de la brâu în jos, a trecut prin momente umilitoare. În timp ce zbura cu o campanie aeriană spaniolă, tânăra a fost nevoită să se târască până la toaleta avionului. 

Deși a cerut personalului de la bord să o ajute, femeia a fost refuzată. Ba chiar i s-a spus că persoanele cu dizabilități ar trebui să poarte scutece în timpul zborurilor. Astfel, tânăra s-a chinuit singură să ajungă la toaletă.

Tot drumul l-a făcut târându-se în mâini sub privirile personalului aeronavei care împărțea cafea, apă și alimente.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie Berry | Disabled Blog♿️ (@wheelie_good_life)

„Bună tuturor, sunt Jennie. Sunt utilizator de scaun cu rotile și sunt paralizată de la brâu în jos”, a explicat femeia, la începutul videoclipului. Ea a menționat că pleca în vacanță de la Newcastle.

Când a cerut ajutor pentru a ajunge la toaletă, însoțitorii au refuzat s-o sprijine și au informat-o că scaunul rulant special, care poate fi folosit pe culoarul îngust din avion, nu era la bord!

Ba, mai mult, femeia a împărtășit o replică primită de la unul dintre însoțitorii de zbor: „Persoanele cu dizabilități ar trebui să poarte pamperși la bord!”.

Ca să ajungă la toaletă, Jennie a trebuit să se târască pe culoar folosind brațele! „Din fericire, am o putere bună pentru partea superioară a corpului. Personalul continua să servească băuturi”.

Ulterior, compania aeriană spaniolă a postat pe rețelele sociale un mesaj în care și-au cerut scuze pentru cele întâmplate. 

Mai multe articole despre:
handicap toaleta avion zbor