MENIU

O femeie a trăit opt luni cu cadavrul soțului în dulap, fără să știe că era acolo

Foto: The Independent

O femeie a găsit rămășițele mumificate ale soțului în dulapul casei lor la opt luni după ce l-a raportat dispărut. Soția a găsit cadavrul accidental, în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun 

Poliția l-a căutat de două ori în locuința din Illinois pe Richard Maedge, 53 de ani, după ce acesta a dispărut în aprilie 2022, scrie The Independent.

„Am decis să fac bradul de Crăciun și am căutat o sacoșă cu ornamente de Crăciun și atunci l-am descoperit”, a declarat femeia pentru The St Louis Post-Dispatch în decembrie. „S-a sinucis.”

De ce nu a fost găsit trupul timp de aproape 8 luni

Femeia a spus poliției că a vorbit ultima oară cu soțul ei cu o zi înainte de a-i raporta dispariția. O sunase să-i spună că pleacă devreme de la serviciu, dar când ea a ajuns acasă, el nu era acolo, dar mașina lui era parcată acasă și cheile și portofelul erau încă acolo.

Când a ajuns Poliția în locuință, nu a reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut. Ulterior, a fost efectuată o a doua percheziție la domiciliu după ce Jennifer s-a plâns de un miros ciudat. Când femeia se pregătea pentru sărbători, pe 11 decembrie, a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine, iar acolo a găsit cadavrul soțului ei, la 8 luni după ce a fost văzut ultima dată.

Jennifer a declarat pentru News-Democrat că familia a organizat o înmormântare pentru Richard în ianuarie. Ea a spus că înțelege de ce poliția nu a găsit cadavrul lui Richard, spunând că nu știa despre dulapul ascuns și că mirosul nu era „copleșitor”.

Soțul s-a sinucis, conform raportului unui medic legist.

Mai multe articole despre:
sotie sot politie medic legist sinucidere