MENIU

O bătrână a murit la spital, după ce a fost bătută și abuzată sexual în toaleta bisericii

O bătrână a murit la spital, după ce a fost bătută și abuzată sexual în toaleta bisericii

O bătrână de 82 de ani, care ajuta la biserică şi era cunoscută a fi foarte evlavioasă, a murit, miercuri dimineaţă, după ce a fost bătută, apoi abuzată sexual în toaleta bisericii, în zilele Paștelui, la Ivești, Galați.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat instanţei emiterea unui mandat de arestare preventivă împotriva unui inculpat în vârstă de 24 de ani din localitatea Iveşti care, la momentul prezentării în instanţă, era cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă la omor calificat şi o infracţiune de viol.

Infracţiunile se reţin a fi fost comise pe 08 aprilie, când inculpatul a urmărit-o pe bătrână până în toaleta bisericii din localitatea Iveşti, cu scopul de a întreţine raporturi sexuale. Bărbatul i-a aplicat multiple lovituri de pumn în zone vitale, cât şi în diferite zone ale corpului, după care, profitând de starea în care era victima, a abuzat-o sexual.

În urma evenimentului, femeia a ajuns într-o stare foarte gravă la Spitalul de Urgenţă Galaţi. Potrivit monitoruldegalati.ro, din cauza multiplelor leziuni, a traumelor severe, pacienta a decedat.

Bărbatul este arestat pentru omor calificat.