MENIU

O femeie a fost scuipată și înjurată de Primarul comunei. Video

Scene şocante într-o primărie din judeţul Suceava. Edilul din localitatea Cornu Luncii a scuipat, a jignit şi a bruscat în mai multe rânduri o femeie de 64 de ani, cu handicap locomotor. Primarul are acum dosar penal pentru purtare abuzivă. 

Femeia locuieşte într-o locuinţă socială fără încălzire și a îndrăznit să meargă la edil să-i ceară să o ajute. Ca să fie mai convingătoare, s-a aşezat în genunchi în faţa primarului. Social democratul Gheorghe Fron a răspuns rugăminţilor fierbinţi ale bătrânei scuipând-o și înjurând-o.

"Du-te în crucea... de aici. Dă-i drumu’ de aici! Panarama dracu’! Panarama asta. -M-a scuipat, Doamne! Unde am ajuns? Beţivă ordinară! -Nu mă umiliţi în halu’ ăsta!", cam așa sună replicile lui Gheorghe Fron la adresa femeii.

Scena s-a încheiat atunci când în primărie a apărut un poliţist. Acesta a decis să aplice şi o amendă, însă ... femeii. Edilul a explicat ulterior că a reacţionat astfel, pentru că ar fi fost provocat. Într-un final, după ce imaginile au fost preluate de mai multe televiziuni şi site-uri de ştiri, oamenii legii s-au autosesizat şi au deschis dosar penal pe numele edilului. 

Preşedintele PSD a trimis şi un comunicat în care a precizat că i-a cerut şefului social-democraţilor suceveni să convoace biroul permanent pentru a discuta excluderea din partid a edilului de la Cornu Luncii. 

Mai multe articole despre:
primar femeie scuipata Cornul Luncii