MENIU

O femeie a dat în judecată un cunoscut lanț de fast food pentru că a vărsat cafeaua ferbinte pe ea

O femeie a dat în judecată un cunoscut lanț de fast food pentru că a vărsat cafeaua ferbinte pe ea

O femeie dă în judecată McDonald’s după ce a fost opărită de o cafea pe care a cumpărat-o de la drive-thru.

Mable Childress, o femeie în vârstă de 80 de ani, a decis să se războiască ân instanță cu lanțul de fast food după ce ar fi vărsat o ceașcă de cafea fierbinte în poală și pe picioare, provocând o arsură semnificativă. 

Childress a depus acte împotriva restaurantului McDonald’s de pe strada Fillmore din San Francisco, susținând că angajații care lucrează la restaurant nu i-au fixat corect capacul ceștii de cafea.

În plângere, depusă joia trecută, femeia susține că primit cafeaua fără capacul bine fixat, și revărsarea cafelei „a făcut-o să sufere de arsuri severe și suferință emoțională”. Femeia susține că „continuă să experimenteze durere” și cicatrici în zona inghinală, chiar și la câteva luni de la incidentul petrecut în iunie, scrie Lad Bible.

Avocatul ei, Dylan Hackett, a declarat pentru presa locală: „Nu au acoperit în mod corespunzător ceașca de cafea și cafeaua era opărită”.

Ce se întâmplă dacă refuzi să dai declarație la poliție în cazul în care ai fost martorul unui accident auto

În plus, avocatul mai susține că personalul McDonald’s nu i-a oferit niciun ajutor lui Childress după ce se presupune că a fost arsă, ignorând strigătele ei de ajutor. „Ea a stat acolo destul de mult timp, în jur de 20 până la 25 de minute, cerând un manager”.

Victima a depus acțiunea pentru a cere despăgubiri, deși suma exactă nu a fost dezvăluită publicului. În replică, proprietarul francizei McDonald\"s respective, Peter Ou, a afirmat că femeii i s-a oferit ajutor după incident și că incidentul a fost raportat către autoritățile relevante.

Proprietarul francizei McDonald\"s a subliniat: "Restaurantele mele aplică protocoale stricte de siguranță alimentară, inclusiv instruirea personalului pentru a se asigura că capacele de pe băuturile fierbinți sunt sigure. Luăm în serios fiecare plângere a clienților."

Această acțiune legală împotriva McDonald\"s amintește de celebrul caz din 1992 al lui Stella Liebeck, în vârstă de 79 de ani, care a intentat un proces similar după ce a suferit arsuri grave în urma vărsării unei cești de cafea fierbinte cumpărate de la McDonald\"s. Juriul i-a dat dreptate lui Liebeck, iar McDonald\"s a fost obligat să plătească daune punitive semnificative. Acest caz a stârnit dezbateri ample cu privire la temperaturile la care se servește cafea în restaurantele fast-food.

Un doctor român dezvăluie secrete vechi uimitoare: Fiecărui organ din corpul uman îi corespunde o notă muzicală

Mai multe articole despre:
cafea cafea oparita me donalds dat in judecata