MENIU

O familie s-a întors din concediu și a găsit casa înconjurată de schele. "Cel mai negru scenariu..."

Casa îmbrăcată în schelă

Un cuplu de britanici din orașul Stockport a rămas fără cuvinte când s-a întors din concediu.

Chris Evans și Liggy Webbnu au nicio idee ce s-a întâmplat în lipsa lor și cum de a apărut o schelă uriașă în jurul locuinței.

"Un prieten a văzut momentul în care puneau schela, dar nu i-a întrebat nimic pe muncitori. S-a gândit că vrem să renovăm casa pe exterior. Compania nu a lăsat niciun indiciu, niciun semn prin care să-i identificăm cine sunt. Este foarte enervant", a spus Chris Evans.

Cei doi britanici au sunat la toate firmele de construcții din zonă, dar nimeni nu știe nimic. Au trecut deja șapte zile de când au descoperit ciudățenia și nu au reușit să lămurească misterul, potrivit Mirror.co.uk.

Cel mai negru scenariu pe care și l-au imaginat oamenii care au comentat cazul bizar pe rețelele de socializare este că hoții au vrut să spargă locuința celor doi și au încercat prin metoda camuflării ca firmă de construcție. "Știau că sunteți plecați și aveau de gând să intre ziua în amiaza mare sub pretextul că repară casa. Cred că au calculat greșit și v-ați întors mai devreme decât credeau ei", le-a scris o cunoștință pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
concediu schelă schele