MENIU

O doctoriţă s-a internat ca să nască. În mijlocul travaliului, s-a oprit şi a făcut ASTA: e UIMITOR!

Amanda Hess este un medic obstetrician-ginecolog din SUA care s-a internat, în travaliu, pentru a aduce pe lume cel de-al doilea copil al său. Dar felul în care s-a desfăşurat naşterea e UNIC!

Medicul Amanda Hess se pregătea ca naşterea să îi fie indusă, atunci când a auzit o femeie ţipând, în spital. Imediat, Hess şi-a dat seama, din agitaţia asistentelor, că naşterea era iminentă pentru acea femeie, pentru că semnele vitale ale bebeluşului nu erau bune. Şi, pentru că medicul ginecolog era pe drum, dar nu era acolo, Amanda Hess, însărcinată în nouă luni şi pe cale să nască, a decis să o ajute pe cealaltă mamă.

Îmbrăcată într-un halat de hârtie, Amanda Hess a mărturisit că şi-a mai pus un halat, şi-a acoperit papucii cu alţii, de unică folosinţă, şi a ajutat la naşterea copilului acelei femei pe care, aşa cum s-a dovedit, o cunoştea, pentru că îi fusese pacientă. Şi copilul şi mama se simt bine şi, imediat după ce femeia a născut, medicul a mers în alt salon, unde şi-a adus şi ea cu bine pe lume fetiţa.

După ce povestea sa a devenit cunoscută, medicul Hess primeşte multă atenţie, ea a explicat, pentru WKNY: "Iubesc ceea ce fac. Iubesc să am grijă de mame şi de bebeluşi şi majoritatea medicilor se gândesc la pacienţi chiar şi atunci când sunt chiar ei pacienţi".

Mai multe articole despre:
naştere medic obsterica ginecologie amanda hess