MENIU

O companie româno-germană de prestigiu a fost premiată la Topul Național al Firmelor

Organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, Topul Național al Firmelor 2015 (ediția a XXII-a) a omagiat câștigătorii economiei românești într-un eveniment ce a avut loc în cursul lunii noiembrie la Romexpo, în prezența a 800 de invitați. 

La gala economiei românești a fost prezent președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, Mihai Daraban, alături de reprezentanți din Corpul Diplomatic, mass-media, autorități și directori ai companiilor. Au fost premiate cele mai competitive firme din România dar și cei mai buni jurnaliști ai sectorului economic. Evenimentul s-a bucurat de un recital de excepție al cvartetului instrumental Amadeus. 

Compania româno-germană Auto Schunn, partener oficial din 1993 al producătorului Mercedes-Benz, a ocupat locul II la categoria Întreprinderi Mijlocii, în singurul clasament al operatorilor economici ce are la bază o metodolotie unică, complexă și unitară la nivel național, axată pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficiența utilizării resurselor umane și a capitalului angajat. Metodologia este implementată de Camerele de Comerț din toate judetele țării, în beneficiul comunității de afaceri.

Auto Schunn România a fost reprezentată la București de Robert Kovacs, managerul companiei pe sectorul maşinilor rulate.

La editia din acest an a Topului Național al Firmelor s-au clasat pe locul I un numar de 941 de firme, în timp ce 815 companii au ajuns pe locul II și 734 de companii pe locul III. Primele trei locuri însumeaza o cifră de afaceri de 87 miliarde de euro.
Ca urmare a rezultatelor economice obținute în decursul anului 2014, s-au calificat in Topul National 602 firme care activează în cercetare, dezvoltare și high-tech; 2.424 de companii industriale; 359 de firme din domeniul agricultură, silvicultura și pescuit; 269 de firme de constructți; 2.035 din sectorul serviciilor și 941 din comerț-turism.

 

Mai multe articole despre:
null