MENIU

O cântăreața de muzică de petrecere din Oradea și-a deschis cont pe o platformă de videochat. Suma imensă câștigată lunar din afacerea erotică

O cântăreața de muzică de petrecere din Oradea și-a deschis cont pe o platformă de videochat. Foto: Facebook/Georgiana Bianca

O cunoscută cântăreața de petrecere din Oradea a devenit faimoasă de pe urma unui cont pe o platformă de videochat. Tânăra face bani grei pentru conținutul creat și este plătită cu mii de dolari lună de lună.

Ea este Georgiana Bianca. Sub numele simplu de Bia, tânăra și-a creat în urmă cu jumătate de an contul pe platforma uriașă, care vinde fantezii sexuale. Nu a vrut să păstreze secretul nicio secundă, așa că și-a anunțat toți apropiații.

Înainte de a începe noua meserie, cântăreața a stat pe gânduri. Iar asta pentru că până atunci își câștiga existența din muzică. În ultimii ani a fost chiar solistă într-o formație, alături de soțul ei. Însă, în cei cinci ani de căsnicie, viața ei s-a transformat într-un adevărat coșmar din cauza bărbatului pe care îl avea aproape, care o snopea în bătaie. După despărțirea de bărbat, și viața ei s-a schimbat complet.

Theo Rose, revoltă împotriva tinerilor care se droghează cu baloane. „Arătați a aurolaci”

Orădeanca nu a avut deloc emoții să pozeze goală. Mai ales că nu era pentru prima dată: în urmă cu 10 ani, Bianca a pozat și într-o cunoscută revistă pentru adulți.

În prezent, vedeta de muzică de petrecere are circa 200 de abonați pe platfoma unde oamenii pot accesa contra-cost conținut exclusiv pentru adulți. În prezent, tânăra câștigă constant 10 mii de dolari pe lună. 

Iulia Albu a ajuns pe patul de spital. Care este starea de sănătate a vedetei

Mai multe articole despre:
cantareata videochat site adulti afacere erotica