MENIU

O bombă sexy din Moldova se căsătoreşte cu un milionar, cu 36 de ani mai în vârstă decât ea

Modelul Victoria's Secret Xenia Deli, originară din Republica Moldova, se va căsători cu Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar din Egipt, în vârstă de 62 de ani.

Pe data de 4 iunie, pe insula Santorini va avea loc nunta anului. Moldoveanca Xenia Deli se casatoreste cu alesul inimii sale, Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, un milionar din Egipt.

Xenia este cea care a ales ca ei sa faca nunta anume in Santorini. Potrivit zvonurilor, Xenia viziteaza Grecia foarte des iar mama ei chiar stie limba greaca. Mai mult decat atat, ea ar fi publicat pe contul sau de Instagram o fotografie in care apare alaturi de Xenia si viitorul sau ginere, iar in descrierea pozei a scris in greaca: "Impresiile din Santorini."

Totodata se spune ca costurile pentru organizarea nuntii s-ar urca la 1 milion de euro. Egipteanul si moldoveanca au invitat in jur de 150 de oaspeti, pentru care deja au rezervat camere in cele mai luxoase hoteluri de pe insula - Vedema, Grace, Mystique. Ultimul din ele, de exemplu, este in lista a 20 cele mai frumoase hoteluri din Europa si in catalogul «2016 BRIDES Best Honeymoon Resorts in Europe», iar revista «Conde Nast Traveller» a inclus acest hotel in top 10 cele mai frumoase hoteluri construite pe stanci.

Petrecerea de nunta se organizeaza in satucul Pirgos, la vinaria «Santo Wines», de unde se deschide o priveliste superba la vulcan si la apusul de soare.

Pe langa asta, Xenia a participat si la o sedinta foto in care a intrat in rolul unei egiptence. "I knew it! I have some Egyptian blood", a comentat Xenia una dintre poze, facand aluzie la faptul ca ar avea sange egiptean.

La sfarsitul lunii aprilie Xenia a primit in dar o masina, mai exact un Bentley de model Continental. Fotomodelul  s-a laudat pe pagina sa de Instagram cu luxoasa masina, iar in descriere  pozei a scris: "Surprises", iar aceasta a mai adaugat in acest comentariu si cateva emoticoane: o inima, o masina, dar si un inel, iar asta ne-a dat de stire ca moldoveanca a fost ceruta in casatorie.

Xenia publica o multime de poze pe retelele de socializare in care demonstreaza cat de iubita este si cat de multe buchete de flori primeste, facand aluzie mereu la un oarecare "You" multumindu-i si facandu-i declaratii de dragoste.

Sursa

Mai multe articole despre:
nuntă milionar Victoria's Secret xenia deli