MENIU

O bătrână din Sângeorz Băi, gest impresionant! De ce a chemat aceasta pompierii - FOTO

Lelea Floare a lui Șarmaric, o femeie în vârstă din Sângeorz-Băi, a topit inimile pompierilor din oraș după ce le-a croșetat 40 de perechi de ciorapi de lână, ca să le țină de cald în misiunile pe timp de iarnă. Povestea a fost relatată pe pagina oficială de facebook ISU Bistrița-Năsăud.

”Ne-am topit 

“- Vasilică, musai să vii până la mine, că am ceva pentru tine, pentru voi!” îi spune Lelea Florea peste gard, colegului nostru, Vasile Larionesi - pompier salvator în Sângeorz Băi.
- Ce s-a întâmplat, lele Floare? Totul e in regulă? Vă doare ceva ?
- Nu, dragul dragul mamii. Nu mă doare nimic. Cu ajutorul lui Dumnezeu, v-am făcut la toți, ștrimpi (nr. șosete) de lână, că vine frigul pe noi și tare va prinde bine. Că știi de la picioare te ia frigul și n-aș vrea să vă betejiți!
- Vai lele Floare, dar dumneata ai muncit mult și bine la atâtea perechi pentru noi...
- Să vă dea Dumnezeu sănătate că ne apărați de foc și de necazuri!

Ca să nu o supere pe vecina de peste drumul subunității, Vasi a trecut strada, cu genunchii moi, și a primit cadoul - 40 de perechi de ciorapi de lână, făcuți manual de lelea Floare a lui Șarmaric, cum o cunosc toți sângeorzenii..

Doamnă, gestul și grija dumneavoastră pentru pompierii militari sângeorzeni ne onorează! Vă mulțumim din suflet”!”, aceasta este postarea celor de la ISU Bistrița - Nădăud.

Mai multe articole despre:
sangeorz bai