MENIU

O bătrână a murit în fața spitalului din Corabia, așteptând o scrisoare medicală

O bătrână a murit în fața spitalului din Corabia, așteptând o scrisoare medicală

Spitalul Orăşenesc Corabia este din nou în atenţia autorităţilor. Încă o anchetă a fost deschisă după ce o bătrână a murit în timp ce aștepta o scrisoare medicală. Este același spital unde, acum două saptamani, un bătrân cerea ajutor în genunchi medicilor.

O batrana a murit in fata spitalului din Corabia asteptand o scrisoare medicala. Drama femeii a fost facuta publica de nepoata sa, pe Facebook. Spitalul din localitatea olteana Corabia ajunge, astfel, pentru a doua oara in doua saptamani, in atentia autoritatilor de la centru, dupa cazul unui batran ignorat care statea in genunchi pe holurile unitatii sanitare.

VIDEO Pensionar lăsat să moară pe holurile Spitalului din Corabia - Imagini îngrozitoare

In ceea ce priveste noul caz care a fost relatat in social media, femeia de 85 de ani a murit pe 15 ianuarie, din spusele nepoatei sale, Alexandra Mincis.

Rudele femeii au venit cu ea in unitatea medicala pentru o scrisoare medicala necesara inchirierii unui concentrator de oxigen. Insa femeia a murit la scurt timp, asteptand ca rudele sa obtina toate parafele pe scrisoare.

Nepoata femeii puncteaza ca au incercat sa nu o duca si pe batrana in spital, si sa rezolve partea de birocratie fara a o mai duce pe femeia de 85 de ani pe drum. Insa nu au gasit rezolvare. De asemenea, Alexandra Mincis spune ca spitalul considera ca nu a fost incalcat dreptul pacientului in acest caz.

"Sunt persoane care ne acuza ca vrem bani. Nu, nu vrem bani, nu am depus nicio plangere, am facut doar public totul pentru ca nu vrem sa mai treaca si alte persoane prin ce am trecut noi", a povestit tanara, citata de adevarul.ro.

Vlad Voiculescu, după imaginile cu bătrânul umilit pe holurile Spitalului Corabia: ”Din păcate nu putem implanta empatia”