MENIU

O bătrână a murit în fața spitalului, așteptând o scrisoare medicală: ”Mai aveam nevoie de o ștampila rotundă”

O bătrâna a murit în fața spitalului din Corabia așteptând o scrisoare medicală. Drama femeii a fost făcută publică de nepoata sa, pe Facebook.

Femeia în vârstă de 85 de ani a murit pe 15 ianuarie, din spusele nepoatei sale, Alexandra Mincis.

Rudele femeii au venit cu ea la spital pentru o scrisoare medicală necesară închirierii unui concentrator de oxigen, însă femeia a murit la scurt timp, așteptând ca rudele să obțină toate parafele pe scrisoare.

„Aveam nevoie de o scrisoare de la doctorul pneumolog din Corabia pentru bunica mea de a prelungi contractul unui concentrator de oxigen. Ieri dimineață am mers cu ea la spital în căruț, i-a măsurat saturația de oxigen rezultând 67 din punctul de vedere al doctorului era bună. Acum vine partea grea pentru ea: trebuie sa sufle într-un tub încercând de mai multe ori nu reușește nu avea suficientă putere de a sufla. În tot acest timp doctorul era foarte recalcitrant. Răspunsul dansului a fost ca nu poate să ne dea acea scrisoare ca nu trece testul cu tubul si ca asa este legea, nu poate demonstra ca are nevoie de oxigen, cu toate ca in același spital a fost internată 10 zile tot la oxigen a stat, dar biletul de ieșire unde era specificat ca are nevoie de oxigen era egal cu 0 pentru el.

Dar o mică minune a apărut după „o atenție” s-a putut face scrisoarea. Timp de aproximativ o ora bunica mea a așteptat pe holul spitalului. Mai aveam nevoie de o stampila rotundă care se afla la o asistenta. Între timp am pus-o pe bunica în mașina. Dar după încă 10 minute de așteptare inima ei s-a oprit. Același doctor vine la mașină îi verifica pulsul si răspunde pe un ton foarte diferit și calm ,,da a decedat și făcusem și scrisoarea pe un an”. Din păcate a trebuit să moară pentru ai demonstra acestui doctor ca ea are nevoie de oxigen”, a povestit nepoata femeii.

Mai multe articole despre:
corabia