MENIU

O autoutilitară a ars ca o torță, în miez de noapte, la Măcin. Focul, pus INTENȚIONAT

Mașină incendiată în miez de noapte în orașul Măcin
Mașină incendiată în miez de noapte în orașul Măcin
Mașină incendiată în miez de noapte în orașul Măcin

Un incendiu a izbucnit în plină noapte la o autoutilitară din orașul Măcin. Automobilul a ars în proporție de 70%. Pompierii iau în considerare ipoteza ca focul să fi fost pus intenționat, relatează realitateadetulcea.net. 

În jurul orei 03:15, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Delta” al județului Tulcea a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu, la o autoutilitară, parcată în orașul Măcin.

La fața locului s-au deplasat 12 subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Măcin, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Incendiul, ce se manifesta în interiorul autoutilitarei, a fost stins în limitele găsite, fiind afectată mașina în proporție de 70%.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat compartimentul motor al autovehiculului, precum și cea mai mare parte din încărcătura acestuia ( aproximativ 2 metri cubi de lemne de foc).

 

 

 

Imagine

 

Polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii faptei.