MENIU

O asistentă medicală însărcinată, diagnosticată pozitiv cu COVID-19, a murit. Bebelușul a supraviețuit în mod MIRACULOS

bebelus

Dramă fără margini pentru o asistentă medicală însărcinată din Marea Britanie. Femeia s-a infectat cu noul coronavirus și a murit, însă medicii au reușit să salveze bebelușul.

Mary Agyeiwaa Agyapong, o asistentă medicală în vârstă de 28 de ani, a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Copilul ei a fost adus pe lume prin cezariană, iar medicii spun că se simte bine, scrie Sky News.

Asistenta, în vârstă de 28 de ani, a lucrat la spitalul Luton şi Dunstable University Hospital timp de cinci ani. Ea era însărcinată și a murit duminică, după ce a fost testată pozitiv pentru Covid-19.

Copilul a fost adus pe lume printr-o operaţie de cezariană, făcută de urgenţă, iar medicii spun că se simte bine acum.

Rhoda Asiedu şi Gloria Gyan, două prietene ale asistentei, au organizat o acțiune de strângere de fonduri pentru soţul şi fiica acesteia, iar până acum au strâns peste 20.000 de lire sterline, deși targetul lor inițial era de 2000 de lire sterline.

În memoria mamei sale, fetița a fost numită Mary.

Pe pagina de strângere de fonduri, cele două prietene ale asistentei au scris: „Mary a fost o binecuvântare pentru toți cei au întâlnit-o, iar dragostea, grija și sinceritatea ei vor fi de neînlocuit. Vei fi pentru totdeauna în inimile noastre Mary. Amintirile tale sunt încă alături de noi și le vom prețui pentru totdeauna până ne vom întâlni din nou. Îți vom simți lipsa mereu."