MENIU

Nunțile de tip test - propunerea INEDITĂ a organizatorilor de evenimente în plină pandemie de Covid. Când ar putea fi DEBLOCAT sectorul

Nuntă

Organizatorii de evenimente își strigă din nou nemulțumirea față de restricțiile impuse de Guvern. Reprezentanții din industria nunților, sectorul cel mai lovit de pandemia de coronavirus, vin cu o serie de propuneri către autorități, pentru a reporni activitatea din acest domeniu, relatează Realitatea PLUS.

Organizatorii de evenimente le propun autorităților locale nunțile de tip test. Acestea presupun ca cei care participă la astfel de evenimente să prezinte fie dovada vaccinării complete, respectiv cu ambele doze de vaccin anti-Covid, fie un test PCR sau antigen negativ sau chiar dovada trecerii prin boală în ultimele 6 luni. 

La două săptămâni după eveniment, nuntașii vor fi testați împotriva noului coronavirus pentru a se trage concluziile în urma organizării unor astfel de evenimente.

Vă reamintim că, până în prezent, 200.000 de persoane din acest sector au rămas fără job, iar peste 250.000 de nunți ar putea să fie anulate în acest an.