MENIU

Nunta anului în showbiz. Smiley și Gina Pistol pun la punct ultimele detalii înaintea marelui eveniment

Foto: Facebook/GinaPistol

Se anunță nuntă mare în showbiz. Cântărețul Smiley și Gina Pistol au decis să își unească destinele, iar pregătirile pentru fericitul eveniment sunt în toi. Invitații vor avea parte o mulțime de surprize, de la bucătari, meniu, până la muzică.

Smiley și Gina Pistol nu au dezvăluit toate surprizele de care vor avea parte invitații, dar au oferit câteva detalii importante. Meniul va fi unul combinat, cu mâncare tradițională, dar și bucate alese din bucătăria internațională. Iar de pregătirea preparatelor se vor ocupa cei trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cărora Gina le-a fost alături 11 sezoane în emisiunea de gătit.

De asemenea, Smiley a dat detalii și despre ținută. Costumul mirelui va fi realizat de creatoarea de modă Irina Voinea și va fi unul special făcut pentru el.

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de aproape 7 ani și au împreună o fetiță.

În urmă cu câteva săptămâni, cei doi au anunţat că vor ajunge în faţa altarului, pe 27 mai.

În așteptarea marelui eveniment, Gina Pistol a postat pe pagina sa de Facebook o glumă cu privire la efectele mariajului. În imaginea trucată, ea apare tânără și zâmbitoare, în timpe ce lângă ea stă un Smiley vizibil îmbătrânit. „Căsătoria  fost cea mai bună decizie din viața mea. Andrei, (39 de ani)” este textul care însoțește imaginea.

 

Mai multe articole despre:
smiley gina pistol nunta vedeta